ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures a primit azi 08.05.2015 personalitatea juridica la Judecatoria Targu Mures furnizor de formare profesionala a adultilor va începe din luna martie 2016 Cursuri de Formator acreditat ANC .

Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART- Targu Mures coordonat direct de Asociatiei ASINED&NAIART Târgu Mures.

Cursul de Formator (perfectionare) a fost autorizat în data de - 2016-2020 de ANC prin furnizorul de formare profesionala Asociatia ASINED&NAIART Târgu Mures

VA ASTEPTAM la Cursul de Formator (perfectionare).

Inscrierile continua si in luna februarie- mai 2019 la Cursul de Formator (perfectionare) la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2. E-mail: a_asociatia@yahoo.com, Telefon: 0753402500 , Rus Traian Daniel furnizori formare.

marți, 3 martie 2015

INFORMARE !



      Centrul de formare functioneaza  si sunt organizate in cadrul Asociatiei " ASINED NAIART" Tirgu-Mures incepand cu data obtinerii personlitatii juridice in 2015,  CURS DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR  penrtu formator . 
CURS DE FORMARE PROFESIONALA A ADULTILOR este Acreditat de ANC cod COR 242401. In urma evaluarii, se acorda Certificatului de absolvire care este emis de către furnizorul de formare cu recunoastere nationala si internationala cu antetul Ministrerului Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. ! Durata: (80 ore) teorie si practica(program flexibil la cerere). Locatie:municipiul Targu Mures si Judetul Mures