ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures a primit azi 08.05.2015 personalitatea juridica la Judecatoria Targu Mures furnizor de formare profesionala a adultilor va începe din luna martie 2016 Cursuri de Formator acreditat ANC .

Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART- Targu Mures coordonat direct de Asociatiei ASINED&NAIART Târgu Mures.

Cursul de Formator (perfectionare) a fost autorizat în data de - 2016-2020 de ANC prin furnizorul de formare profesionala Asociatia ASINED&NAIART Târgu Mures

VA ASTEPTAM la Cursul de Formator (perfectionare).

Inscrierile continua si in luna februarie- mai 2019 la Cursul de Formator (perfectionare) la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2. E-mail: a_asociatia@yahoo.com, Telefon: 0753402500 , Rus Traian Daniel furnizori formare.

marți, 26 februarie 2019





Inscrierile continua si in luna februarie - mai  2019  la Cursul de Formator (perfectionare) la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2.
E-mail: a_asociatia@yahoo.com, Telefon: 0753402500


Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures coordonat direct de Asociatia "ASINED&NAIART " Targu Mures .â


TU faci, TU creezi, TU esti in centru. Depinde de TINE. Inscrie-te ACUM la un curs proiectat pentru TINE!!

Curs de Formator- (perfetionare) organizat  in perioada Ian. - dec. 2019 mun. Targu Mures

   Curs de Formator, cod COR 242401. Programul propus se încadrează ca tematică în cerinţele actuale ale Uniunii Europene în domeniul asigurării calităţii în Educaţie şi Formare Profesională.
   Cursul de Fomator - (perfectionare) este acreditat ANC, iar certificatele obtinute sunt valabile in toate tarile Uniunii Europene.

  Cursul se incheie cu un examen in urma caruia se vor elibera certificatele de absolvire insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

      La incheierea contractului intre furnizor si cursant TAXA inscriere -50 RON. TAXA curs - 750 RON. Plata se face in 2 rate.
Taxa de participare include: cursul, materialul de curs, taxa de examen, certificatul de absolvire si pauzele de cafea.
     Durata: (80 ore) teorie si practica(program flexibil la cerere).
Locatie: str. Liviu Rebreabu nr.1 sp.2 Municipiul Targu Mures si Judetul Mures.



Acte necesare la inscriere pentru dosar Curs de Formator:
1. - FORMULAR INSCRIERE CURS FORMATOR
2.- curriculum vitae
3.- Carte Identitate COPIE XEROX (in termenul de valabilitate)
4. - Certificat de Nastere COPIE XEROX
5. -Certificat de casatorie COPIE XEROX (daca este cazul
numai pentru doamnele/domnii care si-au schimbat numele in urma casatoriei),
6. - Ultimul act de studii ORIGINAL + COPIE XEROX, certificate de calificare daca este cazul .
7. - Adeverinta de la medicul de familie din care rezulta starea de sanatate a candidatului.
8. - Declaratie pe propria raspundere a cursantului privind incompatibilitatea cu persoane din conducerea furnizorului de formare profesionala( declaratia se va completa la furnizor).
- Se accepta: în funcţie de cerinţele de acces specifice fiecărui curs, se vor accepta diploma 12 clase, foaie matricola, diploma BAC.
* pentru persoanele care si-au schimbat numele in urma divortului sau a altor motive se solicita documente justificative, in cazul incare numele din actele de inscriere nu coincid! 
 Modul şi condiţiile de desfaşurare ale cursului;
 Forma în care voi primi suportul de curs ;
 Modul de desfaşurare şi condiţiile de participare la examenul final ;
 Certificatul pe care îl voi obţine în urma promovării examenului final.

Unități de competență generale
1: Respectarea legislației specifice
2: Aplicarea prevederilor legale referitoare la sănătatea și securitatea în muncă și în domeniul situațiilor de urgență
3: Aplicarea normelor de protecție a mediului                                                                 
4: Asigurarea calității activității 

Unități de competență specifice
1: Pregatirea programului/stagiului de formare
2: Pregatirea formarii practice
3: Realizarea activitatilor de formare
4: Evaluarea participantilor la formare
5: Evaluarea programului/stagiului de formare

    Pe parcurs, cursantii se vor implica in activitati specific si vor lucra diferite teme utile activitatii de formare. In final, fiecare participant va sustine propriul sau curs in fata colegilor si va primi feed-back profesionist

Certificatul de Absolvire are valabilitate permanenta!!
     Nu vei pleca doar cu o meserie noua, ci si cu informatii extrem de utile pentru toate domeniile vietii, cu o lista de colegi si chiar prieteni si o mai buna motivare a ta!

IMPORTANT !
    Vom contacta telefonic cursantii care sunt inscrisi la Cursul de Formator si data cand vor incepe cursurile in ianuarie-decembrie 2019.

Diploma are valabilitate permanenta!!!
    Nu vei pleca doar cu o meserie noua, ci si cu informatii extrem de utile pentru toate domeniile vietii, cu o lista de colegi si chiar prieteni si o mai buna motivare a ta!

IMPORTANT !
Cererea de inscriere pentru CURS DE FORMARE PROFESIONAL gasiti aici mai jos 




    Furnizori formare profesionala Asociatia „ASINED&NAIART” Targu Mures acreditat ANC din 11.03.2016.



Certificatul de Absolvire are valabilitate permanenta!!!

        Nu vei pleca doar cu o meserie noua, ci si cu informatii extrem de utile pentru toate domeniile vietii, cu o lista de colegi si chiar prieteni si o mai buna motivare a ta!


IMPORTANT !
        Vom contacta telefonic cursantii care sunt inscrisi la Cursul de Formator si data   cand vor incepe cursurile in luna iaanuarie - decembrie 2019.

   Cursul se organizeaza in Targu Mures si, dar la cerere il putem organiza si in alte localitati.

ATENTIE!!!
        Deoarece punem accent pe invatare, pe dezvoltarea abilitatilor, oferim instrumente moderne si mult know-how, noi, echipa Asociatia” ASINED&NAIART ”Targu Mures  ne dorim ca absolventii nostri sa devina adevarati “alchimisti” in domeniul dezvoltarii personale si profesionale, participarea la curs NU asigura obtinerea certificatului de formator. Consideram ca este responsabilitatea noastra sa formam oameni capabili, buni profesionisti si modele de cariera. In consecinta, vom monitoriza atent, pe intreaga desfasurare a cursului felul in care se implica participantii, vom oferi suport fiecaruia si le vom oferi cadrul propice pentru crestere, dar NU vom face rabat la calitate. Participarea la curs NU presupune in mod obligatoriu obtinerea diplomei de calificare in meseria de formator, ci doar a adeverintei de participare.


Certificatul de absolvire formator si Suplimentul Descriptiv a Certificatului .

In urma absolvirii examinarii finale, dupa 30 de zile de la data examenului final vi se va elibera certificatul de absolvire eliberat de Ministerul Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei si de Ministerul Educatiei si Cercetarii, prin ANC - Consiliul National de Formare Profesionala a Adultilor, in care se vor inscrie datele personale, tipul cursului pe care l-ati absolvit si media de absolvire. Certificatul va fi insotit de o anexa, in care sunt inscrise competentele dobandite, in conformitate cu standardul ocupational specific ocupatiei pentru care ati absolvit cursul. Certificatul de calificare de acest tip este singurul certificat recunoscut la nivel national si international, in conformitate cu legislatia in vigoare! 







 Sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2.mun. Targu Mures judetul Mures.





Grupa 1 la Cursul de Formator- (perfectionare) perioada 20.02-18.03.2019

Grupa 1 la Cursul de Formator- (perfectionare) Perioada desfasurare Cursului de Formator (perfectionare) perioada 20.02-18.03.2019 la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures coordonat direct de Asociatia "ASINED&NAIART " Targu Muress trada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2 mun. Targu Mures.

 

Niciun comentariu: