ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures a primit azi 08.05.2015 personalitatea juridica la Judecatoria Targu Mures furnizor de formare profesionala a adultilor va începe din luna martie 2016 Cursuri de Formator acreditat ANC .

Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART- Targu Mures coordonat direct de Asociatiei ASINED&NAIART Târgu Mures.

Cursul de Formator (perfectionare) a fost autorizat în data de - 2016-2020 de ANC prin furnizorul de formare profesionala Asociatia ASINED&NAIART Târgu Mures

VA ASTEPTAM la Cursul de Formator (perfectionare).

Inscrierile continua si in luna februarie- mai 2019 la Cursul de Formator (perfectionare) la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2. E-mail: a_asociatia@yahoo.com, Telefon: 0753402500 , Rus Traian Daniel furnizori formare.

marți, 10 martie 2015

Învăţarea pe tot parcursul vieţii oferă noi şanse şi oportunităţi adulţilor


EDUCATIA PERMANENTA Inca din cele mai vechi timpuri, educatia a fost conceputa ca o dimensiune a intregii vieti, ca un fenomen continuu, care se identifica cu insasi existenta individuala. Graitoare in acest sens sunt o serie de afirmatii, consideratii de existenta si educatie, regasite de-a lungul timpului. CHIAR SI BATRANII TREBUIE SA INVETE(Seneca), INVATAT ESTE OMUL CARE SE INVATA NECONTENIT PE DANSUL SI INVATA NECONTENIT PE ALTII(N. Iorga). EDUCATIA NONFORMALA, PRELUNGESTE SAU INLOCUIESTE EDUCATIA INITIALA, unde persoanele adulte isi dezvolta aptitudinile, isi imbunatatesc cunostintele se califica sau recalifica tehnic ori profesional. FIECARE dintre noi avem datoria de a percepe si de a intelege sensul si izvoarele schimbarii si poate ca cea mai inalta lectie a educatiei permanente este de a te pregati ca neasteptatul sa se produca si de a face din tine prospectorul si agentul competent, intelept al schimbarii.