ASOCIATIEI “ASINED&NAIART” Targu Mures a primit azi 08.05.2015 personalitatea juridica la Judecatoria Targu Mures furnizor de formare profesionala a adultilor va începe din luna martie 2016 Cursuri de Formator acreditat ANC .

Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART- Targu Mures coordonat direct de Asociatiei ASINED&NAIART Târgu Mures.

Cursul de Formator (perfectionare) a fost autorizat în data de - 2016-2020 de ANC prin furnizorul de formare profesionala Asociatia ASINED&NAIART Târgu Mures

VA ASTEPTAM la Cursul de Formator (perfectionare).

Inscrierile continua si in luna februarie- mai 2019 la Cursul de Formator (perfectionare) la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2. E-mail: a_asociatia@yahoo.com, Telefon: 0753402500 , Rus Traian Daniel furnizori formare.

marți, 26 februarie 2019





Inscrierile continua si in luna februarie - mai  2019  la Cursul de Formator (perfectionare) la sediul Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures strada. LIVIU REBREANU nr.1.sp.2.
E-mail: a_asociatia@yahoo.com, Telefon: 0753402500


Centru de Formare Profesionala ASINED&NAIART Targu Mures coordonat direct de Asociatia "ASINED&NAIART " Targu Mures .â


TU faci, TU creezi, TU esti in centru. Depinde de TINE. Inscrie-te ACUM la un curs proiectat pentru TINE!!

Curs de Formator- (perfetionare) organizat  in perioada Ian. - dec. 2019 mun. Targu Mures

   Curs de Formator, cod COR 242401. Programul propus se încadrează ca tematică în cerinţele actuale ale Uniunii Europene în domeniul asigurării calităţii în Educaţie şi Formare Profesională.
   Cursul de Fomator - (perfectionare) este acreditat ANC, iar certificatele obtinute sunt valabile in toate tarile Uniunii Europene.

  Cursul se incheie cu un examen in urma caruia se vor elibera certificatele de absolvire insotite de suplimentul descriptiv, recunoscute de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei.

      La incheierea contractului intre furnizor si cursant TAXA inscriere -50 RON. TAXA curs - 750 RON. Plata se face in 2 rate.
Taxa de participare include: cursul, materialul de curs, taxa de examen, certificatul de absolvire si pauzele de cafea.
     Durata: (80 ore) teorie si practica(program flexibil la cerere).
Locatie: str. Liviu Rebreabu nr.1 sp.2 Municipiul Targu Mures si Judetul Mures.